Učme sa učiť kolegov - Pokojná, Katarína
Vzdelávacia technika známa vo svete ako benchlearning. Vzdelávanie zamestnancov vo vlastnej réžii podniku. Každý môže byť lektorom. Podpora zlepšovateľstva. Využívanie tejto metódy najmä v severských krajinách.