O potrebe pedagogického vzdelávania. Nedobrý stav pedagogického vzdelania vysokoškolských učiteľov - Turek, Ivan
Pedagogické vzdelanie učiteľov na vysokej škole. Proces vyučovania. Učiteľské povolanie alebo zamestnanie. Kompetencie vysokoškolského učiteľa. Získavanie pedagogickej spôsobilosti vysokoškolského učiteľa.