Ekonomická aktivita a vzdělání obyvatelstva evropských zemí podle výsledků sčítání lidu, domů a bytů kolem roku 2000 - Šanda, Robert
Analýza ekonomickej aktivity a vzdelanostnej štruktúry obyvateľstva 24 európskych štátov. Súbor tabuliek a grafov, ktoré pripravil Eurostat pre potreby medzinárodného porovnania. Zamestnanosť v sektoroch a odvetviach národného hospodárstva. Nezamestnanosť. Údaje o vzdelanostnej štruktúre obyvateľstva.