Intermodálna preprava medzi Áziou a Európou - Hansenová, Heda
Charakteristika globálneho dopravného reťazca. Nové trendy v globálnom dodávateľskom reťazci a intermodálnej preprave. Možnosti v medzinárodnej nákladnej preprave, vrátane dodávateľských procesov medzi Európskou úniou a skupinou 13 krajín Ázie, na ktoré sa používa označenie ASEAN + 3. Logistické výzvy európskych podnikateľov pre podnikanie v Ázii.