Analýza regionálnych rozdielov pri podnikaní vo výrobnom družstevníctve na Slovensku - Šúbertová, Elena
Analýza štruktúry podnikateľských subjektov v slovenskom výrobnom družstevníctve pomocou štatistických metód. Pohľad na štruktúru družstiev vo svete a v SR. Výsledky hospodárenia výrobných družstiev v SR.