Rozdelenie podielových fondov - Izakovič, Ondrej
Členenie najpoužívanejších podielových fondov založených na princípe zmluvného vzťahu. Rozdelenie podielových fondov podľa likvidity, právnej formy, výplaty výnosov, podľa druhu podkladových aktív. Akciové fondy. Rozdelenie akciových podielových fondov podľa investičnej stratégie. Zmiešané fondy. Fondy fondov.