Činnosť finančného poradcu a zodpovednosť za škodu - Serina, Peter
Charakteristika finančného poradenstva. Zodpovednosť poradcu. Všeobecná povinnosť a zodpovednosť za škodu. Úprava zodpovednosti Občianskym zákonníkom. Občianskoprávna zodpovednosť. Zodpovednosť podľa Obchodného zákonníka.