Opatrenie NBS o poskytovaní informácií klientom - Serina, Peter
Opatrenie NBS č. 378/2007 Z. z. o poskytovaní informácií klientom. Prevzatie noriem EU do vnútroštátnych predpisov. Sprístupnenie informácií klientom pred poskytnutím investičnej služby pre ich správne rozhodnutie. Určenie opatrenia pre obchodníkov s cennými papiermi.