Logistika a spracovanie informácií - Moravčík, Tomáš
Informácie v logistike. Informačné a komunikačné technológie ako jeden z kľúčových faktrorov úspechu moderného podniku. Využitie ICT v podniku a v spolupráci podnikov. Medzinárodný systém výmeny dát (EDI). Outsourcing ICT. Využitie pri vybraných logistických činnostiach. Využitie čiarových kódov, RFID a hlasového riadenia.