Vplyv organizácie distribúcie tovaru na dopyt po doprave - Meško, Pavol
Vplyv logistickej štruktúry na dopravu. Vplyv koncepcie logistického riadenia a zákazníckych služieb na dopravu. Vplyv dopravných činností na dopravné toky. Analytický model vzťahu medzi organizáciou distribúcie tovaru a nákladnou dopravou.