Novelizácia zákona o starobnom dôchodkovom sporení vykonaná v článku XV. zákona z 28. novembra 2007 o zavedení meny euro v Slovenskej republike
Zákon č. 43/2004 Z.z. z 20. januára 2004 o starobnom dôchodkovom sporení v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 555/2007 Z.z.