Doprava - fenomén a hybná sila logistiky - Moravčík, Tomáš
Doprava ako nosný systém logistických procesov. Vzťah doprava - logistika. Doprava a logistika: čo očakávajú jedna od druhej. Skladba logistických nákladov.