Novelizácia zákona o doplnkovom dôchodkovom sporení vykonaná v článku XVI. zákona z 28. novembra 2007 o zavedení meny euro v Slovenskej republike
Zákon č. 650/2004 Z.z. z 26. októbra 2004 o doplkovom dôchodkovom sporení a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 555/2007 Z.z.