Novelizácia zákona o sociálnom poistení vykonaná v článku XVII. zákona z 28. novembra 2007 o zavedení meny euro v Slovenskej republike
Zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v znení ďalších zákonov ... a zákona 555/2007 Z.z. Za úplným znením zákona nasleduje Dôvodová správa.