Developing a vznik realitných fondov na Slovensku - König, Daniel
Vznik realitných fondov. Základné činnosti developingu. Funkcie realitného fondu. Investičné stratégie realitných fondov. Slovenské realitné fondy. Riziká vplývajúce na hodnotu majetku. Benchmark realitných fondov.