Svet eura - teória a prax - Kiseľáková, Dana
Strata nezávislej menovej politiky. Otázka fungovanie spoločnej menovej oblasti Situácia v stabilizácii, v hospodárskom raste. Nárast cenovej hladiny. Zníženie cenovej úrovne. Znehodnotenie úspor. Maatrichtské kritériá a Slovensko.