Niektoré vývojové tendencie finančných trhov - Vlachynský, Karol
Postavenie rozvojových ekonomík. Rozdielne tempá rastu. Charakteristika Číny a krajín vyvážajúcich ropu. Tendencie vývoja finančných trhov so zreteľom na vplyv rozvojových krajín.