Nezamestnanosť a niektoré jej aspekty - Izakovič, Ondrej
Charakteristika nezamestnanosti. Výpočet miery nezamestnanosti. Phillipsova krivka. Výška nezamestnanosti. Nezamestnanosť ako ukazovateľ vývoja ekonomiky.