Účtovná závierka podnikateľov za rok 2007 (osobitosti v porovnaní s rokom 2006) - Šlosárová, Anna
Zmeny, ktoré priniesla novelizácia právnej úpravy účtovníctva podnikateľov v roku 2007 a ktoré majú vplyv na vypracúvanie účtovnej závierky za účtovné obdobie kalendárny rok 2007 (rovnako sa dajú aplikovať na zostavovanie účtovnej závierky za účtovné obdobie hospodársky rok, ktorý sa skončil po 1.1.2007). Osobitnú pozornosť venuje autorka novému spôsobu vymedzenia, oceňovania, účtovania a vykazovania opravných položiek a rezerv.