Osobitosti účtovania a vykazovania odloženej dane z príjmov - Šlosárová, Anna
V tretej časti príspevku o odloženej dani z príjmov autorka analyzuje osobitosti účtovania odloženej dane v prípade, keď účtovná jednotka účtuje o odloženej dani prvýkrát, keď sa zmení sadzba dane z príjmov, keď sa účtuje odložená daňová pohľadávka pri umorovaní daňovej straty a ďalšie skutočnosti.