Návrh úprav Medzinárodných štandardov účtovného výkazníctva (IFRS) - Krupová, Lenka
Začiatkom októbra zverejnila IASB návrh noviel 25 existujúcich štandardov. Štandardy a oblasti, ktorých sa navrhované úpravy týkajú.