Využívanie štandardných a alternatívnych zdrojov financovania v slovenských malých a stredných podnikoch - Fetisovová, Elena
Dlhodobé financovanie ako jedna z tradičných foriem financovania na Slovensku. Rizikovosť malých a stredných podnikov. Prístup malých a stredných podnikov k finančným zdrojom. Prieskum o využívaní štandardných a alternatívnych zdrojov financovania v podnikoch SR. Výsledky a závery prieskumu zameraného na zistenie štruktúry finančných zdrojov podnikov v SR a využívanie štandardných a alternatívnych zdrojov financovania.