Bayesovo pravidlo a reprezentatívnosť používaných informácii - Šinský, Michal
Teoretické koncepcie z oblasti rozhodovania. Bayesovo pravidlo. Praktický príklad použitia pravidla. Bayesovo pravidlo a reprezentatívnosť. Reprezentatívnosť a financie.