Ceny nehnuteľností, rast úverov a implikácie pre menovú politiku - Beka, Ján
Otázky týkajúce sa všeobecne vzniku a identifikácie cenových bublín a konkrétne trhu nehnuteľností. Vývoj úverov na nehnuteľnosti. Dopyt a ponuka na trhu nehnuteľností. Politika štátov v oblasti podpory bývania a zdaňovanie nehnuteľností a príjmov z nehnuteľností. Výpočet výnosu z kúpy a následného prenájmu nehnuteľností v rokoch 2005 a 2006. Implikácie pre menovú politiku.