Poistiteľnosť rizík - Krátka, Zuzana, 1968-
V dôsledku výrazných klimatických, sociálnych a technologických zmien objavujú sa nové, doteraz nepoznané riziká. Vymedzenie pojmu riziko. Poistiteľnosť rizík. Zmeny v štruktúre poistných rizík. Analýza niektorých vybraných rizík a zmeny ich poistiteľnosti - energetické riziko, riziko požiaru, riziko terorizmu, riziko vesmírnych technológií. Bankopoistenie.