Prenájom majetku štátu, obcí, vyšších územných celkov - Konvalinková, Iveta
Zdroje financovania regionálneho školstva. Zákon č. 579/2003 Z. z. o financovaní základných škôl, stredných škôl...Ustanovenia zákona č. 583/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy...Prenájom majetku štátu. Prenájom majetku obce.