Z prezidenta premiér? Putinova mocenská rošáda - Leichtová, Magda
Ambície ruského prezidenta Putina stať sa budúcim premiérom. Zrútené veľmocenské postavenie bývalého Sovietskeho zväzu. Vláda a jej predseda chápané ako poradný zbor prezidenta. Koniec hry na nadstraníckeho prezidenta. Autoritatívna moc Putina. Miesto demokracie liberálne impérium.