Politická ekonomie Jean-Baptisty Saye - Loužek, Marek
Stručný pohľad na život francúzskeho ekonóma Jeana-Baptise Saya. Profesionálna kariéra. Sayov zákon trhov. Keynesova interpretácia Saya. Aktuálny odkaz.