Muž s kravatou zahraniční politika Gordona Browna - Pick, Otto
Vystriedanie britského premiéra Tonyho Blaira bývalým ministrom financií Gordonom Brownom. Triezvosť a pragmatizmus vo vzťahu Veľkej Británie k Spojeným štátom. Záujem o ekonomickú agendu Európskej únie. David Miliband na poste ministra zahraničných vecí a jeho priority v zahraničnopolitickej orientácii Veľkej Británie.