Povinnosti a práva daňových subjektov - Burák, Emil
Platenie daní podnikateľmi. Základné povinnosti a práva daňových subjektov v daňovom konaní. Procesné a hmotné normy v daniach. Základné povinnosti daňového subjektu. Práva podľa zákona o správe daní Práva a povinnosti pri daňovej kontrole.