Analýza podielu konečnej spotreby domácností v bežných cenách na hrubom domácom produkte v bežných cenách - Hromadíková, Denisa
Praktické zostavovanie hrubého domáceho produktu spotrebnou metódou. Základ pre výpočet konečnej spotreby domácností - údaje zo štatistiky rodinných účtov. Výdavky na konečnú spotrebu domácností. Modelovanie trendu vývoja. Porovnanie modelov.