Ochrana pred požiarmi vo verejnej správe - Tichý, Miroslav
Operatívno-technické opatrenia zamerané na zabránenie vzniku požiarov a likvidáciu vzniknutých požiarov Zákon č. 314/2001 Z. z. o ochrane pred požiarmi v znení zákona č. ..Konkrétny spôsob ich riešenia a zabezpečovania upravuje vyhláška Ministerstva vnútra SR č. 121/2002 Z. z. o požiarnej prevencii v znení vyhlášky č. 591/2005 Z. z. Povinnosti zamestnávateľov. Doklady. Postihy.