Skončenie pracovného pomeru - Indrišek, Štefan
Skončenie pracovného pomeru ako zánik právneho vzťahu založeného zmluvou zmluvných strán, t.j. zánik základného pracovnoprávneho vzťahu. Zákonník práce v novej právnej úprave. Spôsoby skončenia pracovného pomeru v ustanovení § 59 Zákonníka práce. Právne formy skončenia pracovného pomeru. Právna ochrana pri neplatnom skončení pracovného pomeru.