Bude mít Gruzie na evropských růžích ustláno? - Střítecký, Vít
Etnopolitické konflikty v Gruzínsku. Stabilizácia bezpečnostnej situácie a realizácia projeku ropovodu Baku-Tbilisi-Ceyhan. Niektoré hrozby pre Európu - medzinárodný zločin, pašovanie a nelegálna migrácia z regiónu. Úsilie gruzínskej diplomacie o vstup do NATO. Podpora Európskej únie. Nereálne očakávania. Je budúcnosť Gruzínska stále "ružová"?