Rozcestí arménské politiky - Šmíd, Tomáš
Arménska politika na rázcestí, čo súvisí s blížiacimi sa prezidentskými voľbami. Prezidentské voľby v neuznanom Náhornom Karabachu ako test pred dôležitými voľbami v Arménsku. Iba výsledky v Jerevane môžu rozhodnúť o tom, či sa "zamrznutý konflikt" o Náhorný Karabach posunie smerom k zmysluplnému riešeniu. Ktro zruinoval arménsku ekonomiku. Arménsko a Náhorný Karabach zostanú spojenými nádobami.