Dokumentácia poskytovaná verejným obstarávateľom - Lörinc, Drahoslav
Súťažné podklady pre účasť v procese verejného obstarávania. Spracovanie opisu predmetu obstarávania. Technické požiadavky vypracované verejným obstarávateľom. Vymedzenie súťažných podkladov podľa zákona. Princíp nediskriminácie a rovnakého zaobchádzania. Využitie inštitútu zábezpeky. Činnosť verejného odstarávateľa a uchádzača pri predkladaní ponúk.