Skúmanie závislosti vybraných finančných ukazovateľov spoločností s r.o. na Slovensku - Vojtková, Mária, 1966-
Skúmanie vzťahov medzi vybranými finančnými ukazovateľmi spoločností s r.o. na Slovensku. Použitie viacrozmernej štatistickej metódy - kanonickej korelačnej analýzy.