Portfólio produktov kapitálového životného poistenia - Littvová, Zuzana
Analýza produktov kapitálového životného poistenia, ktoré sú ponúkané slovenskými poisťovacími inštitúciami s dôrazom na odlišnosti poistnej ochrany jednotlivých produktov. Produkty kapitálového životného poistenia.