Úplné znenie zákona o miestnych daniach a miestnom poplatku ...
Úplné znenie zákona o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady - zákon č. 582/2004 Z.z. v znení ďalších zákonov ... a zákonov č. 460/2007 Z z. a č.538/2007 Z.z.