Novely zákona o účtovníctve prijaté v roku 2007 - Novotná, Ľudmila
Ide o novelu č. 198/2007 Z.z. o účtovníctve a zákon č. 540/2007 Z.z. o audítoroch, audite a dohľade nad výkonom auditu, ktorý mení a doplňuje zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve.