Tendencie v podnikovom riadení - Moravčíková, Elena, 1967-
Nové požiadavky kladené na moderné riadenie podnikov, najmä v oblasti stratégie, plánovania a reportingu. Balanced Scorecard - systém ukazovateľov výkonnosti podniku.