III. pilier Európskej únie - Budjač, Milan
Spravodlivosť a vútorné záležitosti v podmienkach formovania Európskych spoločenstiev. Maastrichtská zmluva a III. pilier Európskej únie. Amsterdamská zmluva a revízia III. piliera EÚ. Zmluva z Nice a jej vplyv na III. pilier EÚ. Súčasná podoba III. piliera EÚ.