Využitie internetu v distribučnom manažmente masmédií - Mariaš, Miroslav
Využitie internetu ako komunikačného a distribučného prostriedku pre masmédiá. Využitie internetovej distribúcie digitalizovateľných produktov. Analýza vzájomných vzťahov distribúcie a ostatných nástrojov marketingu. Faktory rozhodovania o distribúcii prostredníctvom internetu a inovácie v distribučnom manažmente.