Nové kompetencie živnostenských úradov - Kováčiková, Eva
Novela zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní publikovaná v Zbierke zákonov SR ako zákon č. 358/2007 Z. z. Rozsiahla novela zákona. Zjednodušenie a zefektívnenie prístupu na trh slovenským i zahraničným podnikateľom podnikajúcim podľa pravidiel živnostenského zákona.