Zriaďovanie skládok priorita pre samosprávu - Bartl, Jaroslav
Skladovanie komunálneho odpadu a budovanie vyhovujúcich skládok. Dva aspekty problematiky skládok: prevádzkový technicko-stavebný. Metodika plánovanie skládok. Objekty na skladovanie odpadov. Skládka ako stavebné dielo.