Koncepcia rozvoja obnoviteľných zdrojov energie na báze biomasy v Prešovskom a Košickom kraji - Polák, Matej
Obnoviteľné zdroje energie. Biomasa ako zdroj energie. Poľnohospodárska a lesná biomasa. Energetická politika v SR. Obnoviteľné zdroje energie - ťažisko riešenia regionálnych problémov. Nové suroviny z poľnohospodárstva - energetické rastliny. Energetická koncepcia východného Slovenska - Košického a Prešovského kraja. Poľnohospodárstvo ako výrobca a dodávateľ obnoviteľných surovín.