Obchodovanie s emisiami CO2 v období globalizácie - Gofusová, Katarína, 1977-
Problematika globalizácie a jej vplyv na životné prostredie. Legislatívne riešenie obchodovania s emisiami CO2. Potreba zavedenia nových technológií vo výrobe kvôli znižovaniu emisií.