Lobing ako forma diplomacie v Európskom parlamente - Woltemar, Richard
Čo znamená lobovať, pojem lobing. Lobovanie - súčasť demokracie. Právomoci Európskeho parlament - nástroje lobingu. Nátlakové skupiny v inštitucionálnom mechanizme EÚ.