[Russkij kuľturnyj archetip. Stranovedenije Rossiji. Učebnoje posobije] - Dulebová, Irina
Recenzia na učebnicu napísanú vysokoškolským profesorom , ktorý prednáša na Štátnej vysokej škole ruského jazyka A.S. Puškina v Moskve. Celistvý obraz, ktorý priblížil čitateľovi charakter, mentalitu a duchovnú orientáciu Rusov ako štátotvorného národa. Učebnica predstavuje pokus o výklad témy v kontexte historicko-filozofickom, politickom, sociálno-ekonomickom, kulturologickom a sociálno-psychologickom.