Skúsenosti z pobytu v NIST. Exkluzívna štatistika pri vyhodnocovaní medzilaboratórnych porovnávaní - Horníková, Adriana
Miery štatistickej závislosti (kovariancia). Zhodnosť "exkluzívnej" En štatistiky s En hodnotou pri uvažovaní kovariancie. Prieskum kľúčových porovnávaní. Príklad zlučovania výsledkov pri meraniach koncentrácie rôznymi metódami - štatistické vyhodnotenie neistoty pre NIST SRM 1508a.